Infiniti priprema Q30 i QX30 modele za Evropu

Više slika

Više slika

Kompanija Infiniti najavila je seriju redizajniranih Q30 i QX30 modela u Evropi, namenjenih 2018. godini…

Verovatno najinteresantniji svim potencijalnim kupcima biće različiti nivoi finiša namenjeni ovim dvema linijama. Q30 linija, na primer, čiji su prethodni modeli ulaznog opsega znani kao SE, sada dobijaju oznaku Pure. Automobili sada dolaze opremljeni različitim karakteristikama koje uključuju upozorenje na čeoni sudar, automatska duga svetla, LED dnevna, bluetooth audio povezivanje i multifunkcionalni kožni upravljač.

Sa druge strane, Q30 serija, takođe prodavana u Luxe i Sport verzijama, u ponudi je imala vrhunske Luxe Tech i Sport Tech varijante takođe. Kao što njihovo ime implicira, Luxe modeli fokusiraju se na komfor, dok Sport linija automobila dobija nešto dinamičniji dizajn.

Ključne komponente Luxe Tech i Sport Tech modela uključuju monitor sa pregledom od 360 stepeni, detekcijom objekata u pokretu i 12 parking senzora. Q30 Sport i Sport Tech verzuije, sa druge strane, opremljene su sportskim branicima i vešanjem nižim za 20 mm.

Što se tiče 2018 Infiniti QX30 automobila, oni će se prodavati samo u Luxe i Luxe Tech verzijama, a njihove modifikacije uključuju devetnaestoinčne točkove i petokrake alu felne, između ostalih manjih promena.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group