Infiniti predstavlja QX80 Monograph SUV

Više slika

Više slika

Nema sumnje da će ovaj model privući više pažnje nego bilo koji Escalade...

Po svemu sudeći, ljubitelji kvalitetnih automobila sve više traže opake SUV modele, pa se nakon Lexus i Acura brenda, toj priči pridružuje i Infiniti, predstavljajući nove detalje o Q89 Monograph modelu.

Sajam automobila u Njujorku će uskoro otpočeti, a Infiniti upravo sada otkriva svoj novi SUV koji će sigurno biti u centru pažnje. Iako za sada ovo predstavlja samo dizajnersku studiju, novi QX80 Monograph je signal koji nam jasno stavlja do znanja u kom smeru će se kretati ovaj automobilski brend u bližoj budućnosti.

Monograph model predstavlja nam jednu verziju situacije u SUV segmentu u viziji Infiniti brenda. Masivne proporcije kombinovane sa nežnim i ženstvenim Infiniti dizajnom predstavljaju mešavinu luksuza i dominantnog prisustva, odnosno nešto što više deluje kao prirodna sila nego kao vozilo.

Mešavina geometrijskih i organskih oblika svakako prati Infiniti jezik dizajna. Enterijer je opisan kao prostran, poput onoga koji možemo videti u Nissan Patrol QX80 modelu, ali, to i dalje nije finalni izgled ovog modela. „QX80 Monograph predstavlja detaljnu studiju naše ekspertize u dizajnu eksterijera“, rekao je Ronald Kruger, predsednik kompanije Infiniti. „QX80 Monograph predstavlja naš koncept luksuza i stila na drumu, odnosno istraživanje kojim otkrivamo sva poboljšanja koja možemo ponuditi u SUV segmentu“.

U svakom slučaju, mi jedva čekamo da vidimo ovaj novitet uživo!

N.Đ.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group