Ibrahimović se častio novim Ferrarijem

Više slika

Više slika

Prema navodima, slavni fudbaler, Zlatan Ibrahimović, ima bogatstvo procenjeno na oko 200 miliona dolara…

Upravo to mu je dozvolilo da napravi pozamašnu kolekciju interesantnih automobila. Njegov najnoviji ljubimac na četiri točka je retki Ferrari Monza SP2. Zvezda sveta fudbala skoro je viđena na ulicama Stokholma uživajući u vožnji ovog automobila. Pored toga, moramo priznati da Zlatan ima pozamašno iskustvo za volanom interesantnih, skupocenih modela, jer već poseduje LaFerrari i Porsche 918 Spyder, između ostalog.

Ibrahimović inače nije jedina slavna ličnost koja poseduje Ferrari Monza. Prošle godine, otkriveno je da je slavni kuvar, Gordon Remzi, kupio sebi jedan upravo takav u crnoj boji, koji je kompletiran crvenom štraftom koja se pruža horizontalno preko haube. Ibrahimovićev model je nešto manje specifičan i obojen je ekskluzivnom crnom bojom. Model ima crvena kočiona klešta, Scuderia štitove na lukovima točkova i crveni enterijer.

Ferrari Monza SP2 model pokreće 6.5 litarski V12 motor sa unutrašnjim sagorevanjem, koji izbacuje 799 konjskih snaga pri 8.500 rpm, sa 719 Nm obrtnog momenta. Ovo je najmoćniji V12 motor sa unutrašnjim sagorevanjem koji je Ferrari ikada kreirao za ulično legalni model, a sasvim smo sigurni da je njegov urlik impresivan.

Takođe, moramo naglasiti da Ferrari planira da konstruiše samo 499 primeraka ovog modela, čija je početna cena 2 miliona dolara.

Lux Life

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group