Hyundai predstavlja Sonata N Line Night Edition

Snake Eyes: G.I. Joe Origins naslov zaradio je svega 32 miliona evra širom sveta od predstavljanja leta ove godine...

Ovakav loš start za ovaj film delimično može biti opravdan i pandemijom, dok je akcioni naslov osvojio svega 36% na RottenTomatoes nakon što ga je kritika opisala ništa posebnim, zaboravljivim, nepotrebnim i mlakim.

Ovo nije nikako dobar ishod, tako da se marketing tim kompanije Hyundai definitivno ponovo zamislio nad svojom odlukom o premijernom predstavljanju 2022 Sonata N Line Night Edition linije u filmu. Međutim, prošlost se ne može izmeniti, tako da je ovaj proizvođač odlučio da lansira novo specijalno izdanje modela.

Model koji uskoro stiže na tržište poseduje potpuno zatamnjenu pojavu i biće dostupan ekskluzivno u dve varijante, Phantom Black i Quartz White. Kao deo redizajnerskog projekta korejska kompanija je uključila tamno hromirane oznake, mat crne poklopce retrovizora i ručke vrata u boji karoserije Quartz White, zajedno sa devetnaestoinčnim aluminijumskim točkovima i centralnim čepovima od ugljeničnih vlakana. Za kompletiranje ovih promena zadužena su crvena kočiona klešta i zadnji spojler od ugljeničnih vlakana.

Zbog toga što je novo, specijalno izdanje fokusirano isključivo na stajling, četvorocilindrični turbo motor zapremine 2,5 litara prenet je sa N linije i donosi standardnih 290 ks i 422 Nm obrtnog momenta. Ova jedinica povezana je sa osmostepenim menjačem duplog kvačila, koji svu snagu šalje na prednje točkove.

Nova linija biće kreirana u ograničenoj seriji od hiljadu jedinica i biće dostupna na američkom tržištu po startnoj ceni od 34.750 dolara.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group