Hyundai predstavlja novu liniju najpovoljnijih krosovera na tržištu

Južnokorejski Hyundai predstavio je cene svog potpuno novog Bayon modela u Nemačkoj, uprkos činjenici da ova linija još uvek nije zvanično plasirana na tržište...

Najmanji i ujedno najpristupačniji krosover model ovog proizvođača automobila biće lansiran u Pure, Select, Trend i Prime nivoima, sa brojnim karakteristikama, izdašnim paketima opreme i različitim motorima.

Sa cenom od 16.790 evra, ulazni nivo modela poseduje manualnu klimu, digitalni radio i bluetooth konekciju. U standardnoj ponudi dolazi i seleckija bezbednosnih sistema, kao što su upozorenje na prelazak u drugu traku, autonomno kočenje u slučaju opasnosti, detekcija biciklista i pešaka, kontrola krstarenja i automatsko podešavanje visine farova.

Select verzija startuje sa 18.790 evra i u ponudu dodaje šesnaestoinčne alu felne, zadnji parking senzor, grejače u bočnim retrovizorima - finiširanim u eksterijernim bojama, kožni upravljač i šalthebl, zajedno sa elektronskim podizačima zadnjih prozora. Winter Package donosi grejače u prednjim sedištima i upravljaču opciono.

Za Trend izdanje, kupci će morati da izdvoje najmanje 21.490 evra. Ova verzija dolazi sa osmoinčnim sistemom ekrana osetljivog na dodir, integracijama za pametne telefone, 10,25 inča velikom instrument tablom, zadnjom kamerom, USB soketom, plavim ambijentalnim svetlom, sedamnaestoinčnim felnama i još nekoliko dodatnih karakteristika, takođe.

Kao vrhunska ponuda opsega, Bayon Prime na tržište će stići sa cenom od 24.290€ i svim kupcima donosi prednosti automatske kontrole klime, ulaza i starta bez ključa, brisača sa senzorima za kišu, prednjih parking senzora, LED farova i štopaljki.

Snaga svih varijanti stiže iz 83 ks snažnog benzinskog motora zapremine 1,2 litra, ili jednolitarske turbo jedinice sa dve izlazne konfiguracije od 100 i 120 ks, u zavisnosti od varijante modela. Poslednjepomenuta mašina biće ponuđena sa standardnim 48 volta snažnim srednjim hibridnim sistemom, koji je istovremeno dostupan opciono u modelima praćenim verzijama motora sa 100 ks.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group