Hyundai predstavlja novi ix35

Potpuno novi ix35 izgrađen je ekskluzivno za kinesko tržište i nedavno je predstavljen javno, dok sve što možemo reći jeste da ne izgleda ni malo kao poslednja generacija...

Trenutno izložen na sajmu automobila u Šangaju, novi ix35 pridružiće se trenutnim serijama ix25 Tuscon, Santa Fe i Grand Santa Fe u lokalnim linijama brenda i stići će na tržište do kraja ove godine.

Prednji deo novog ix35 biće okarakterisan specijalno prilagođeono Hyndai kaskadnom maskom hladnjaka, a dobio je nove farove i maglenke takođe. U vreme objavljivanja teksta ni jedna fotografija zadnjeg dela automobila nije bila dostupna, međutim, ukoliko prednji deo može da pruži neke naznake, pozadi će se takođe naći dorađene karakteristike prošlog modela.

Što se tiče motora, trenutni automobili nude jedinice sa dve i 2,4 litra u Kini, a isporučuju između 160 i 170 ks. Ovi motori će verovatno biti ponovo upošljeni u novom modelu ix35.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group