Hyundai otkrio kako izgleda Elantra N model

Više slika

Više slika

Nakon predstavljanja osnovnog Elantra modela, sada stiže i unapređena N verzija...

Iako je model dosta sličan originalu, on sadrži dosta vizuelnih promena. Prednji deo privlači pažnju oštrim i modernim LED farovima na kojima se nalaze i DRL osvetljenja, dok su branici spušteni i unapređeni mnogobrojnim vazdušnim usisima.

Enterijer je moderan, futuristički dizajniran i sadrži dosta novina koje se ogledaju u novom volanu, većem i modernijem sistemu za zabavu, novoj centralnoj konzoli, kao i prelepom ambijentalnom osvetljenju.

“Elantra N Line nudi agresivniji dizajn koji uključuje crvene naglaske iznutra i spolja po atraktivnoj ceni", rekao je šef odeljenja za proizvodnju u Hyundai Motor Group, Tomas Šemera. „Ovo će definitivno zadovoljiti one koji žele da se pridruže Hyundai N zajednici.“

Proizvođač automobila nije otkrio detalje pogonskog sklopa za Elantra N-Line, osim što je u aprilu potvrdio da će imati motor sa turbopunjenjem. Postoji velika šansa da će to biti isti 1.6-litarski turbopunjeni četvorocilindrični motor koji se nalazi u Elantra GT N Line  modelu koji ima snagu od 201 KS i koji se nudi sa šestostepenim manulenim menjačem. Hyundai će verovatno izvršiti seriju izmena u šasiji kako bi poboljšao upravljivost automobila.

Očekuje se da će Hiundai Elantra N-Line biti premijerno predstavljen u narednim mesecima.

Foto:Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group