Hyundai najavio novi KONA model

Više slika

Više slika

Hyundai je najavio novu Konu, pokazujući ažurirani SUV u standardnoj i N Line verizjii.

Prošlo je nekoliko godina od kada je Kona stigla na tržište, a ove fotografije otkrivaju da su napravljene neke prilično značajne izmene na prednjem delu SUV-a. Ne samo da će izgledati modernije od aktuelnog automobila, već će biti i sofisticiraniji.

Spreda je novi nos nadahnut morskim psima pa poseduje novu rešetku koju upotpunjuje agresivni branik. Svetla su takođe redizajnirania i uključuju nova dnevna svetla kao i LED tehnologiju. Hyundai je takođe uklonio tanki horizontalni prorez između prednje rešetke i haube.

Što se tiče Hyundai Kona N Line modela, on izgleda mnogo agresivnije od uobičajenog modela. Navedena su ista svetla, ali su dizajneri kompanije opremili novu rešetku sa jedinstvenim mrežnim dizajnom. Pored toga, N Line uključuje karakteristični branik sa velikim dovodom vazduha. Hyundai znak je takođe prebačen na rešetku.

Drugi detalji o autombilu nisu otkriveni, kao ni ostatak izgleda vozila, ali očekujemo da će nam uskoro Hyundai i to pokazati. Takođe jedva čekamo da vidimo da li će Kona preći na električni pogon.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group