Hyundai i30 Fastback startuje sa pohodom na Evropu

Više slika

Više slika

Korejski Hyundai je objavio zvanične cene i specifikacije svog novog modela i30 Fastback koji startuje sa prodajom od 18. januara...

Dostupan u tri nivoa finiša nazvanim SE Nav, Premium i Premium SE, ovaj kompaktni automobil pridružiće se opsegu kompanije zajedno sa Hatchback i Tourer blizancima, dok mu je cena postavljena na 23.247 evra.

Ulazna varijanta linije dolazi sa osmoinčnim ekranom osetljivim na dodir, satelitskom navigacijom, integracijom za pametni telefon, bluetooth vezom, glasovnim prepoznavanjem, bežičnim punjenjem telefona, kožnim upravljačem, zadnjom kamerom, asistencijom prilikom parkiranja, aluminijumskim točkovima od 17 inča, prednjim maglenkama i ostalim pogodnostima.

Sa početnom cenom od 25.308 evra, stiže Premijum verzija koja otključava dodatne komponente ponude, uključujući i kontrolu klime u dve zone, zadnje staklo za privatnost, grejače u prednjim sedištima, koja su delimično finiširana u koži, elektronsko parking kočenje, displej instrumentne table od 4,2 inča, LED farove i asistenciju prilikom parkiranja u oba pravca.

Konačno, tu je i 2018 i30 Fastback Premium SE model koji startuje sa 26.796 evra i u celokupnu ponudu uključuje panoramski krov i grejanje volana kao dodatak ostalim karakteristikama.

U zavisnosti od odabranog nivoa, ovaj novi model dolazi sa velikim brojem vozačkih asistencija nalik upozorenju na prelazak u drugu traku, upozorenje na čeoni sudar, asistenciju prilikom  održavanje trake, sistem detekcije mrtvog ugla, upozorenje na saobraćaj sa zadnje strane vozila, autonomni kočioni sistem i asitenciju prilikom startovanja na usponima.

Kupci će takođe moći da izaberu između jedan od dva motora - jednolitarskog T-GDi sa 120 ks i GDi agregata zapremine 1,4 litre i 140 ks. Prvi dolazi ekskluzivno sa šestostepenim manualnim menjačem, dok je poslednji matiran na šestostepenu mehaničku ili sedmostepenu DCT transmisiju.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group