Hyundai Elantra 2021 uskoro stiže

Novi Elantra model biće zvanično predstavljen 17. marta...

Profilni snimak koji prikazuje novu Elantru otkriva da će se njen dizajn radikalno razlikovati od prethodnog modela i da će biti mnogo upečatljiviji. Na prednjem kraju možemo videti skup agresivnih farova sa ugrađenim dnevnim svetlima. Bočne strane nove Elantre su takođe posebno primetne zahvaljujući oštrim karoserijskim linijama koje dijagonalno teku preko vrata.

Tu se jasno vide i srebrno-crne felne, kao i naoštrena zadnja svetla koja dopunjuju agresivni, sportski dizajn. Takođe je zanimljivo videti kako vrata gepeka deluju kao suptilni spojler koji se proteže iza štopova.

Što se unutrašnjosti tiče, ona izgleda vrlo minimalistički u poređenju s trenutnim Hyundaijevim modelima na tržištu. Informativno-zabavni displej najviše privlači pažnje i deluje kao da štrči iz centralne konzole, pa deluje poput malog televizora.

Tu se nalazi i intrigantan volan sa četvorokrakim krajevima i crvenim naglaskom koji se proteže duž komandne table. Enterijer takođe prikazuje i belu središnju konzolu sa tunelom i menjačem kao i hvataljku  za odvajanje vozača i suvozača.

Druge informacije o ovom automobilu biće dostupne tek od 17. marta, kada će ovaj auto biti zvanično prikazan, tako da ćemo tada dobiti informacije o performansama, agregatima ali i drugim novostima na ovom vozilu.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group