Hyundai Accent debituje u Severnoj Americi

Više slika

Više slika

Kompanija Hyundai je besprekorna u svakom polju, posebno iz razloga što uvek teži ka tome da pokrije sva tržišta i izađe u susret svim potrebama različitih kupaca...

Zajedno sa Severnoameričkim debijem u Torontu, 2018. Hyundai Accent je imao i svoje prvo pojavljivanje na tlu Sjedinjenih Američkih Država na Orange County Auto Show sajmu atuomobila.

Potpuno nova peta generacija Accent modela sada sadrži poslednju kaskadnu masku kompanije Hyudnai i generalni dizajn sa dosta elemenata veće linije Elantra.

Postavljen na novoj šasiji koja sadrži daleko više ojačanog čelika i 32% čvršću strukturu, novi Hyundai Accent takođe obećava neverovatno popravljen komfor tokom vožnje, upravljanje i stabilnsot,  kao i bolje bezbednosne karakteristike u slučaju incidenta.

Novi model Accent  takođe dolazi sa prostranijim enterijerom, zahvaljujući dužoj bazi točkova i nešto široj karoseriji. Kontrolna tabla poseduje raspored orijentisan ka vozaču i u njoj je smešten informativno zabavni sistem koji dolazi sa petoinčnim ili sedmoinčnim displejom. Kvalitet izrade je takođe daleko bolji, a kompanjija Hyundai koristila je dosta mekše materijale na dodir i smestila ih na ključnim mestima.

Bazni motor predstavlja Gamma jedinica sa 1,6 litara zapremine i četiri cilindra, matirana na šestostepeni standardni manualni menjač  ili opcioni automatski menjač sa šest stepeni prenosa. Snaga ovog motora iznosi 130 ks i 169 Nm obrtnog momenta. Modeli opremljeni automatikom takođe poseduju Drive Mode Select karakteristike, sa Normal i Sport modovima.

Poslednji model kompanije Hyundai takođe benefitira od različitih konektivnih sistema kao što su Apple CarPlay, Android Auto, dual USB portovi i aux izlazi, kao i asistencija pri izbegavanju čeonog sudara. Blue Link paket donosi svojim kupcima daljinski start, sa klimatskom kontrolom i integrisanim sistemima za Amazon Alexa i Google Home domene.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group