Nova Honda Odyssey je stigla na tržište

Više slika

Više slika

2017 Honda Odyssey hits je izašla na svetsko tržište 19 decembra, nastavljajući svoju karijeru sa minimalnim promenama.

Procenjen kao najpopularniji kombi poslednjih šest godina, ovaj model ima početnu cenu 30.750 $, plus putni troškovi. U ponudi sa ovim kombijem dolazi EPA gorivna ekonomičnost od 19/27/22 mpg i mesta za vozača i sedam putnika, karakteristikama sa kojima kompanija Honda želi da nastavi svoju više nego uspešnu komercijalnu karijeru.

Za sledeću godinu Honda Odyssey proširuje dostupnost opcija akustičnih vetrobranskih stakala, od SE do EX-trim novoa i nastavlja da nudi nekoliko komfornih karakteristika sa višim tehnološkim kvalitetima, uključujući i zabavno informativni sistem sa zanje putničke strane, veoma napredno upozorenje na sudar, Sirius XM radio i usisivač za vozilo.

Itegrisani u zadnji prtljažni prostor modela Odyssey, Honda HondaVAC vacuum usisivač sadrži ekstenzivnu papučicu i crevo koji mogu dosegnuti svaki ugao enterijera. Usisivač radi na 12 V električnog sistema vozila i može da radi do osam minuta odnda kada je motor ugašen kako bi zaštitio punjač baterije, ili konstantno u slučaju da motor radi.

Napajan benzinskim V6 motorom sa 3,5 litara i 248 ks, novi model Honda Odyssey is dolazi u ponudi jedino sa šestostepenim menjačem.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group