Hennessey predstavio ograničeno izdanje Ford Bronco modela

Samo 24 komada će biti napravljeno...

Hennessey je najavio da će 2021. godine izraditi Ford Bronco koji svi toliko želimo i koji će posedivati 4.0 litarski V8 VelociRaptor motor koji proizvodi 750 KS.

Ova mašina će omogućiti da ovaj terenac brzinu od 0 do 100 km/h postigne za 4 sekunde, što je munjevita brzina za vozilo koje je ovoliko glomazo i teško nekoliko tona. Hennessey postiže ove brojke zahvaljujući nadograđenim brizgaljkama za gorivo, usisu velikog protoka i izduvnom kanalu od nerđajućeg čelika, kao i mnoštvu drugih mehaničkih poboljšanja koje dolaze uz novi kompresor. Dostupna će biti i dodatna oprema kao što su terenski sistem vešanja i gume, dok će novi izgled modela Bronco učiniti da on postane još poželjniji.

Ažuriranja karoserije uključuju VelociRaptor prednji i zadnji branik sa LED svetlima, nove aluminijumske felne, prilagođene logotipe, rešetke, novi enterijer i prilagođenu haubu.

Hennessey Ford Bronco VelociRaptor V8 biće dostupan u konfiguraciji sa dvoje ili četvoro vrata i koštaće  225.000 doalra, dok će proizvodnja početi sledeće godine.

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group