Golf donosi novitete u Njujork

Više slika

Više slika

Volkswagen je izabrao ovu nedelju i sajam u Njujorku kako bi predstavio svoja doterana izdanja porodice Golf, kao nastavak prošlogodišnje evropske premijere.

Među modelima se nalaze ponovljene i usavršene verzije regularnih kompakta i Sportwagen automobila, daleko više sportski GTI i R serijali, kao i visoki Alltrack, koji će zajedno opočeti sa prodajom ove jeseni u Americi. Ukoliko ste primetili nedostatak električnih jedinica Golf automobila, to je iz razloga što su ranije ove godine na njihovom kontinetnu prikazani kao deo sajma u Detroitu i predstavljaju modele koji su kreirani za ovu godinu.

Većina promena na liniji Golf modela za sledeću godinu predstavlja nešto najosnovnije i počinje sa veoma suptilnim revizijama stila. Na karoseriji, kompanija VW pruža svojim kompakt automobilima LED štopaljke i dnevna svetla, sa dostupnim potpunim LED farovima koji menjaju opcione Bi-Xenon komponente. Veoma zakrivljeni dizajn branika, zajedno sa novim točkovima i otvorima za hlađenje kompletiraju eksterijerne dodatke.

U enterijeru se nalaze novi paneli i materijali na kontrolnoj tabli, vratima i nižim konzolama, ali što je najvažnije, tu se nalazi novi informativno zabavni sistem sa većim ekranom osetljivim na dodir veličine 6,5 inča, koji dolazi kao standard na baznim modelima i 8 inča u SE i SEL varijatnama.

Jedna od ključnih promena uključuje sistem asistencije prilikom sprečavanja čeonog sudara i upozorenje na isti, prinudno kočenje u slučaju opasnosti, komponente sistema koje nisu dostupne u prethodno navedenim verzijama, zajedno sa praćenjem i detekcijom mrtvog ugla i upozorenjem na saobraćaj u pozadini vozila.

Kompakti kompanije Golf za 2018. godinu, Sportwagen i Altrak dolaze sa TSI motorima, zapreminom od 1,8 litara i 170 ks, dok GTI varijanta sada nudi samo karoseriju sa petoro vrata i dobija pojačanje od 220 ks koje dolaze iz dvolitarskog TSI motora.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group