Golf 8 biće predstavljen ovog meseca


Osma generacija najpopularnijeg hečbeka biće predstavljena 24. oktobra...

Golf 8 trebalo je da bude predstavljen na sajmu automobila u Frankfurtu, ali VW kompanija odlučila je da na toj manifestaciji ipak predstavi VW ID.3 model, a da Golfa ostavi za kasnije. Mnogi smatraju da je do te odluke došlo, jer Golf tada nije bio spreman i da je bilo potrebno još malo vremena da se on usavrši.

Sada smo napokon dobili i zvanično obaveštenje od Volkswagena da će Golf 8 biti predstalvjen 24. oktobra i da će tada ljubitelji ovog vozila saznati sve detalje koji ih interesuju.

Iako VW sve informacije vezane za karakteristike i performanse skriva za zvanično prestavljanje, poznato je da će Golf 8 sadržati mnoštvo opreme kao što su moderni LED farovi, pomoć pri upravljanju, pomoć pri kočenju, kontrolu proklizavanja i digitalni kokpit sa ekranom od 8.25 inča.

Informacija koja je procurela vezana je za agregate i otkriveno je da će jedan od dostupnih motora biti 1.4 litarski TSi motor koji će biti uparen sa električnim motorom i koji će Golf uvesti u svet hibrida.Ovaj motor stvaraće kombinovanu snagu od 215 konjskih snaga i omogući će najbolje performanse koje smo videli kod ovog hečbeka.

Foto: Carsales

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group