GMC Terrain

Pre oko tri godine, GMC je lansirao model Terrain krosover koji je pozicioniran odmah ispod modela Acadia. Sada je GMC predstavio model Terrain za 2013. godinu, uoči svoje svetske premijere koju će doživeti na sajmu automobila u Nju Jorku.

Postoje dve stvari koje treba da znate o modelu Terrain: Prvi je da je GMC zamenio 3,0-litarski V6 agregat sa novijim 3.6-litarskim V6 agregatom, a druga stvar koju treba da znate jeste da je dobio novu Denali verziju. 

Novi 3.6-litarski V6 agregat razvija 300 konjskih snaga i 369 Nm obrtnog momenta, što je mnogo više u poređenju sa 264ks i 300Nm obrtnog momenta koji je razvijao 3.0-litarski V6 agregat. Uprkos povećanju snage i obrtnog momenta, GM kaže da će novi Terrain biti ekonomičniji kada je potrošnja goriva u pitanju. Potrošnja u gradu će biti 13.8l na 100km, a na otvorenom putu 9.8l na 100km. U ponudi takođe ostaje 2,4 litarski Ecotec četvorocilindrični agregat, a 4x4 pogon je opcija kod oba agregata. 

Denali paket opreme uključuje 18-inčne alumijumske felne za verziju sa 2.4-litarskim agregatom, 19-inčne za verziju sa 3.6-litarskim V6 agregatom, hromiranu prednju masku hladnjaka, modernije svetlosne grupe, Jet Black (crnu) kožu u enterijeru koja je prošivena crvenim koncem, Denali logotipe na sedištima i novi GMC muletimedijalni sistem.

GMC Terrain će se pojaviti na tržištu kasnije tokom ove godine, a cena još uvek nije poznata.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group