GLS Grand odvodi luksuza na viši nivo

Više slika

Više slika

Mercedes predstavlja najnovije Grand izdanje svoje popularne GLC linije...

Novi model dolazi sa luksuznim enterijerom i ekskluzivnom kombinacijom boja, kontrolnom tablom u napa koži i unikatnim drvenim finišima, sa dodatnim desetokrakim, laganim alu felnama koje su jedna od ključnih karakteristika Grand Edition serije GLS modela, a svi njeni modeli su postali dostupni za poručivanje odmah po predstavljanju.

Svi kupci imaju priliku da izaberu između različitih enterijernih i eksterijernih paketa, kako bi za sebe izabrali savršenstvo. Ovi posebni modeli stižu u sve salone i prodajna mesta kompanije tokom marta sledeće godine.

Najistaknutije crte enterijera uključuju najfiniju kombinaciju boja, porcelan/espreso braon, dostupnu samo u ovoj ediciji. Sedišta su dizajnirana u napa koži, sa ekskluzivnim dijamantskim vezovima u braon boji i kontrastnim šavovima.

Mercedes-Benz učinio je GLS verziju daleko luksuznijom sa sa ovim poslednjim lansiranjem Grand edicije. GLS Grand Edition esencijalno predstavlja paket opreme za GLS 350d, GLS 400 i GLS 500 modelima i sastoji se od modifikacija, kako u putničkoj kabini, tako i eksterijeru ovog terenca.

Unutra, Grand Edition uključuje napa kožu sa kontrastnim dijamantskim šavovima na sedištima, zajedno sa kontrolnom tablom obloženom istim materijalima uklopljenim sa veoma lepim i novim ambijentalnim osvetljenjem. Svi vlasnici koji se odluče ove najnovije kombinacije moraju se itekako žrtvovati, jer njihov sjaj košta gotovo 6.000 evra.

Sa spoljne strane, GLS Grand Edition razlikuje se od nižih varijanti sa dvadesetoinčnim, desetokrakim alu felnama, u crnoj i srebrnoj šemi boja. Dodatno, postoje i ekskluzivne oznake na prednjim panelima karoserije, a ovaj eksterijerni paket košta 2.300 evra.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group