Giulia odložena!

Alfa Romeo će odložiti lansiranje modela Giulia za 6 meseci, zajedno sa debitovanjem svog novog SUV modela...


 

Nova Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Verde je trebala da bude lansirana u Evropi krajem 2015. godine, kao prvi model u novoj ponudi ove kompanije, ali Autonews donosi vesti da je lansiranje odloženo za 6 meseci, do sredine 2016.

Prvi SUV ovog brenda, koji je baziran na Giulia platformi, se neće pojaviti na tržištu do početka 2017. godine, što je devet meseci kasnije od orgiinalnog plana, prema dobavljačima sa kojima je razgovarao AN. 

Direktor FCA, Sergio Marchionne je objavio da ponovo proveravaju plan ekspanzije Alfa Romea, zbog usporavanja kineskog tržišta, i kaže da bi novi modeli mogli da dođu u drugačijim količinama i terminima od planiranih, kako bi se bolje odgovorilo na želje kupaca u Evropi i Severnoj Americi. Pitanje da li će ovi potezi pomoći Alfa Romeu. 

 

 

Po orginalnom planu, Alfa Romeo je trebao da globalno proda 400 000 vozila do 2018. godine, ali sa usporavanje kineskog tržišta i potencijala koji gube sa odlaganjem lansiranja, izgleda da je ova brojka previše optimistična. 

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group