Genesis najavio GV70 SUV

Genesis je objavio prve slike GV70, drugog SUV automobila, koji se trenutno prikazuje u Koreji sa crno-belim maskirnim omotom.

Za GV70 znamo više od godinu dana, ali ovo je prvi put da ga detaljno možemo videti. Ove fotografije otkrivaju da će GV70 biti primetno manji od trenutnog Genesis GV80, a istovremeno će imati i malo elegantniji dizajn.

Genesis je upotrebio svoj dizajnerski DNK „Athletic Elegance“ u SUV-u. Ovo je posebno očigledno na prednjem kraju gde GV70 ima slične četvorougle farove kao i drugi noviji Genesis modeli poput novih G70, G80 i G90. Pored toga, tu je istaknuta crna rešetka i par velikih usisnika za vazduh.

Posebno je zanimljiv bočni profil SUV-a. Jasno se odlikuje kraćim međuosovinskim rastojanjem od GV80 i ima debele C stubove i male bočne prozore između C stubova i D stubova. Krovna linija se takođe agresivno sužava do strmo nagnutog zadnjeg stakla.

„Oduševljeni smo što delimo ovaj rani pregled našeg drugog SUV-a, Genesis GV70“, rekao je proizvođač automobila objavljivanjem ovih slika.

Genesis još uvek nije objavio kada će GV70 biti zvanično predstavljen.

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group