Galerija sajma u Ženevi 2016

Više slika

Više slika

Prvi veliki sajam automobila ove godine je održan i doneo je gomilu novih modela, kao i koncept vozila, sa akcentom na autonomnim automobilima...

 

Ima ih previše da bi smo ih sve pomenuli, a u svakom slučaju veliki broj premijera smo vam preneli. Evo nekih najbitnijih automobila koji će obeležiti godine koje dolaze.

Aston Martin DB11 je zamena DB9 modela, koji pomera elegantnu liniju koja je bila primarna poslednjih 10 godina ka nešto oštrijim ivicama, ali je i dalje prepoznatljiv kao AM. 

Porsche, po drugi put posle Cayman GT4 modela, dolazi sa modelom koji kupci žele. 911 R nema GT oznaku, ali dolazi sa manuelnim prenosom. Pored toga, odličan je izbor za one koji želeli nešto diskretniji automobil. 

Tu je i mega automobil, Chiron, od koga se mnogo očekuje. Bugatti je održao isti recept i dodao 300ks više na snagu koju je ima Veyron. 


McLaren 570GT i Lamborghini  Centenario nisu doneli mnogo toga novog. Komfornija Sports Serija i novi Aventador su ok, ali nisu veliko iznenađenje. Huayra BC upada u istu kategoriju. 

I tako dalje... Ostatak pogledajte u galeriji i uživajte.

O.r:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group