Fotografije novog Hyundai Elantra modela

Više slika

Više slika

Nova Elantra predstavljena je pre nekoliko dana na Youtube-u, a sada nam stižu  fotografije koje nam pokazuju sve detalje...

Zbog opasnosti korona virusa, Hyundai kompanija odlučila je da Elantra model predstavi online i to na zvaničnom Youtube kanalu. Događaj je bio vrlo praćen, a svi su mogli da iz intime svojih domova otkriju šta nova Elantra donosi.

Prednji deo privlači pažnju oštrim i modernim LED farovima na kojima se nalaze i DRL osvetljenja, dok su branici spušteni i unapređeni mnogobrojnim vazdušnim usisima.

Enterijer je moderan, futuristički dizajniran i sadrži dosta novina koje se ogledaju u novom volanu, većem i modernijem sistemu za zabavu, novoj centralnoj konzoli, kao i prelepom ambijentalnom osvetljenju.

Velika vest za novu Elantru je dodavanje potpuno nove hibridne varijante agregata. Sadrži 1.6-litarski GDI Atkinsonov četvorocilindrični motor, električni motor i litijum-jonsku bateriju od 1,32 kWh koja se nalazi ispod zadnjeg sedišta. Ovaj dodatak automobilu daje kombinovani učinak do 139 KS i obrtni momenat od 264 Nm.

Motor je povezan sa šestostepenim menjačem sa dvostrukim kvačilom koji obećava da će modelu dati "dinamično i privlačno iskustvo vožnje".

Što se tiče sigurnosti, Elantra dolazi sa mnogobrojnim sigurnosnim opcijama kao što su kompjutersko praćenje kolovoza, detekcija pešaka, automatsko kočenje i praćenje mrtvih uglova.

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group