Fotografije novog Audi A3 Sportback modela

Više slika

Više slika

Audi je prikazao kako izgleda njegov novi mezimac...

Audi deli sve  više slika i detaljanovog A3 Sportback-a,  za koji se očekuje da će izaći na kraj sa drugim premium kompaktnim modelima kao što su BMW Serije 1 i Mercedes A-klase.

Dizajn novog A3 je evolucija poznatog oblika, pod uticajem Audijevih najnovijih stilskih atributa. Kao i kod Q3, novi Audi A3 koristi širu šestougaonu prednju rešetku "Singleframe", uparenu sa setom LED farova koji su viši prema njihovim spoljnim ivicama kako bi se istakla širina vozila i blago zamagljenim blatobranima.

U poslednje vreme Audi se prilično igra sa konkavnim površinama. Novi Audi A3 nastavlja taj trend, usvajajući dinamičniji izgled koji smo navikli da viđamo kod novih modela.

I dok je eksterijer odmah prepoznatljiv kao Audi, unutrašnjost je dobila uredan remont, menjajući se od minimalističnog stila svog prethodnika do mnogo sportskijeg. Enterijer se odlikuje mnoštvom oštrih uglova, otvorima za vazduh koji se nalaze na mestima neobičnim za Audi i naravno, lepim velikim digitalnim ekranima za instrument tablu i sistem za zabavu.

Kupci u Evropi će dobiti izbor između dve benzinske i dve dizel opcije: poznati 1,5-litarski TFSI četvorocilindrični benzinski agregat sa 148 KS i 250 Nm obrtnog momenta u regularnim i blago hibridnim verzijama, pri čemu poslednji agregat koristi starter alternatora od 48 volti.

Kupci koji traže dizel mogu da biraju između dve raspoložive verzije 2,0-litarskog TDI četvorocilindričnog agregata, koji nudi 114 KS i 148 KS.

Nove fotografije koje je Audi objavio pokazaće vam kako novi A3 Sportback izgleda, pa ih zato pogledajte i uživajte u prelepom nemačkom dizajnu.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group