Fotografije novog Audi A3 Sedan modela

Više slika

Više slika

Audi je objavio novu fotogaleriju potpuno novog A3 sedana i pokazao nam koje nas novine čekaju...

Zasnovan na MKB Evo platformi, baš kao što su VW Golf, Skoda Octavia i Seat Leon, 2021 Audi A3 Sedan je sportskiji, digitalizovaniji i lepši nego ikad. Sedan izvlači koristi od mnogih inovacija iz luksuznih lumuzina iste generacije, uključujući i oblasti sistema za zabavu, vešanje i pomoć u vožnji.

Ova sveobuhvatna fotogalerija prikazuje svaki delić eksterijea i unutrašnjosti nove kompaktne limuzine koja se zajedno s A3 Sportbackom nalazi na vrhu lanca kompaktnih automobila VW Grupe.

Dozvolićemo vam da budete sudija dizajna, ali reći ćemo vam da svetloplavi automobil ima sportski S-line paket, dok je crna verzija Edition 1 model. Kupci mogu svojim novim A3 limuzinama dodati i opcionim Matriks LED  paket sa farovima koji takođe nose digitalne DRL sisteme.

Iznutra, 2021 A3 Sedan prihvata istu armaturnu ploču kao i A3 Sportback koji sadrži maleni novi preklopnik, aluminijumske ili karbonske umetke, upečatljive otvarače vrata i instrument tablu sa crnim pločama.

Infotainment sistem sastoji se od 10,25-inčnog digitalnog ekrana i centralnog 10,1-inčnog MMI dodirnog ekrana blago nagnutog prema vozaču. Povezivanje je značajno poboljšano u poređenju s prethodnim A3 modelom, posebno sa opcionim MMI sistemom Navigacije. Prema Audiju, nova, modularna infotainment platforma treće generacije nudi računarsku snagu 10 puta veću od snage svog prethodnika.

Na evropskom tržištu, Audi nudi dva TFSI benzinska motora i dva TDI dizela. Osnovni izbor je 1.0-litarski TFSI-motor od 109 ks koji dolazi u kombinaciji sa šestostepenim ručnim menjačem. Zatim je na raspolaganju 1,5-litarski TFSI od 150 KS sa ručnim šestostepenim ili sedmostepenim S tronic menjačem. Oba dizel motora imaju zapreminu od 2,0 litra i nude 116 KS ili 150 KS), pri čemu se moćniji agregat nudi isključivo sa menjačem sa dvostrukim kvačilom S tronic.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group