Ford Ranger M-Sport

Više slika

Više slika

Fordov pikap srednje veličine je dobio novi izgled od M-Sporta, a finalni rezultat izgleda kao umanjeni F150 Raptor...

 

Uključenost u WRC, IRC, GRC, Blancpain Endurance seriju, kao i britanski šampionat GT, je pretvorio ovu britansku kompaniju u jednu od najcenjenijih u automobilskom sportu i industriji. Sa njihovim znanjem i ekspertizom, možete da zamislite šta mogu da urade ako se pozabave jednim Rangerom. 

U saradnji sa Van Sport, kompanija je lansirala poslednju verziju M-Sport Rangera na sajmu u Nemačkoj. Vozilo je bazirano na 3.2 tdci 4x4 motoru sa 197ks i 470Nm obrtnog momenta, a obuhvata mnoštvo unapređenja, od vizuelnih elemenata do mehaničkih detalja. 

Promene obuhvataju konverziju prednjeg branika, dodatke na haubi i sa strane automobila. Sportska mat crna ogledala, ručice na vratima, 18inča felne, Lazer Light svetla koja su deo prednje rešetke...

Sportski izduvni sistem i Pedders vešanje koje podiže automobila za još 3,5 cm menjaju karakter ovog automobila, a ispod ćete pronaći potpuno zaštitu donjeg dela automobila. 

M-Sport je naveo da će mali Raptor biti u ponudi od septembra 2016. godine, u Fordovim salonima širom Britanije i Evrope. Za sada nisu objavljene cene za ovaj automobil. 

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group