Ford predstavio novi Mustang Mach E model

Više slika

Više slika

Ford je konačno predstavio 2021 Mustang Mach-E, električni SUV.

Ostavivši po strani očigledno zbližavanje Mustang imena, Mach-E je relativno moderan crossover sa agresivnom prednjom linijom i potpuno zatvorenom rešetkom.Okružen je vitkim LED svetlosnim jedinicama i sportskim donjim branikom koji čini da ovaj automobil izgleda agresivno i robusno

Agresivni jezik dizajna nastavlja se unazad jer Mach-E ima  aerodinamično vetrobransko staklo, sportsku liniju krova i blago zakrivljene površine. Model se takođe može pohvaliti izbočenim zadnjim branicima, spojlerima i skrivenim ručkama vrata koji donose dodir luksuza i više klase.

Na žalost, zadnji kraj nije toliko privlačan. Odlikuju ga naduvana vrata prtljažnika sa zadnjim svetlima inspirisanim Mustangom, za koje se čini da su ubačeni uz malo razmišljanja o estetici. Dok spoljašnost ima tragove Mustanga, unutrašnjost podseća na Explorer model, ali Mach-E u svom enterijeru ima kvalitetnije materijale i poboljšani dizajn.

Kada sednu u Mach E, vozači će primetiti poznati Mustang volan iza kojeg nailaze na samostojeću 10,2-inčnu digitalnu instrument tablu. Sa njihove desne strane nalazi se 15,5-inčni sistem za zabavu, osetljiv na dodir, koji vozaču, ali i suvozaču omogućava da kontroliše sve funkcije u vozilu. Elegantna kontrolna tabla sa vitkim otvorima za vazduh i aluminijumskom oblogom još jedan je detlaj koji privlači pažnju i koji čini da se u ovom autombilu osećate luksuzno i otmeno.

Pri kupovini ovog modela biće dostupan veliki asortiman opcija, uključujući audio sistem Bang & Olufsen sa 10 zvučnika, panoramski stakleni krov i ambijentalno osvetljenje, a kupci takođe mogu dobiti grejni volan, grejanje prednjih sedišta i metalne papučice.

Cena ovog SUV-a počeće sa cifrom od $43,895, a može rasti i do cene od $50,600, u zavisnosti od opreme i agregata.

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group