Ford najavio novi S-Max

Ford će na frankfurtskom auto salonu predstaviti koncept S-MAX Concept sa kojim najavljuje dolazak sledeće, odnosno druge generacije proizvodnog modela koji se na tržištu očekuje tokom 2014. godine...



Možemo pretpostaviti da je ova studija ustvari vrlo veran prikaz onoga što možemo očekivati od proizvodne verzije. Osnovne linije su vrlo slične onima na osveženoj Fiesti i S-MAX Concept predstavlja logičan nastavak razvoja stylinga trenutne Fordove dizajnerske filozofije.

U unutrašnjosti ima mesta za četvoro odraslih putnika, dok je središnje mesto na zadnjoj klupi prvenstveno namenjeno deci i lako se može preklopiti da bi se povećao prostor za putnike pozadi. Enterijer je bogato uređen i dobrim delom obložen kožom, a posebno vredi istaknuti pojednostavljen i vrlo moderno osmišljen dizajn prednje armature. Ford navodi i da je ovaj automobil opremljen novom generacijom Ford Sync sistema koji nadzire stanje putnika putem senzora otkucaja srca ugrađenih u sedištima.

Na kraju dodajmo i da je u ovaj S-MAX ugrađen novi 1,5 EcoBoost turbobenzinski motor snage 133 kW, odnosno 181 KS i najvećeg obrtnog momenta od 240 Nm.

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group