Ford Mustang Mach-E GT – najbrži električni krosover u Evropi

Fordov potpuno električni Mustang Mach-E GT konačno je predstavljen u Evropi, gde će se naći u prodaji krajem 2021. Prema izveštajima, u ovoj klasi ništa ne ubrzava brže od Mach-E GT-a.

Evropski kupci koji naručuju automobil ove godine i 2021. dobiće pet godina besplatnog pristupa FordPass mreži za punjenje koja sada uključuje više od 155.000 punionica širom Evrope. Kupci će takođe dobiti godinu dana besplatnog pristupa mreži za brzo punjenje IONITI.

„Novi Mustang Mach-E GT pokazuje kako u potpunosti izgledaju potpuno električne performanse. Naše inicijative za punjenje znače da kupci Mustang Mach-E mogu uživati u električnom iskustvu vožnje Mustanga sa znanjem da se mogu brzo i lako napuniti širom Evrope “, rekao je šef Forda, Stjuart Rovlej.

Mach-E GT karakteriše dvomotorni pogonski sklop koji isporučuje 458 ks i 830 Nm obrtnog momenta. Za ubrzanje od 0-100 km / h, potrebno je 3,7 sekundi, što je izuzetno brzo za ovu klasu vozila. Zahvaljujući svojoj standardnoj bateriji proširenog dometa od 88 kWh, Mach-E GT omogućava električni domet do 500 km sa jednim punjenjem.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group