Ford Mustang Mach-E GT dobija unapređenje

Više slika

Više slika

Tek što je Mustang Mach-E GT postao najbrži električni SUV na svetu, kompanija Ford je najavila novu,  snažniju varijantu...

Novi Mustang Mach-E GT Performance Edition najnoviji je dodatak u ponudi i nudi 480 KS i 860 Nm obrtnog momenta, što je porast od 21 KS u  odnosu na standardni GT model.

Ford ubrzava od 0 do 100 km/h za 3,5 sekunde i može da ostvari maksimalan domet vožnje od 375 km sa jednim punjenjem. Paket baterija je ista jedinica od 88 kWh, koja se nalazi i u standardnom GT modelu.

Novo izdanje Mustang Mach-E GT Performance Edition donosi i veće 19-inčne prednje kočnice sa crveno obojenim Brembo čeljustima, set 20-inčnih točkova obučenim u letnje gume Pirelli i adaptivne zaklopke MagneRide koje dodatno pooštravaju upravljivost.

Pored toga, najbrža varijanta Mustang Mach-E dolazi sa prednjim Ford Performance sedištima obučenim u ono što kompanija naziva 'Performance GrayActiveX' materijalom sa metalnim šavovima i jedinstvenim mikro perforiranim i reflektujućim umetcima.

Kupci koji su već rezervisali Mustang Mach-E GT dobiće priliku da uzmu i paket Performance Edition na proleće 2021. godine. Novi Mustang Mach-E GT i GT Performance Edition na tržištu će se pojaviti krajem sledećeg leta, dok potencijalni kupci mogu već sada da rezervišu vozila.

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group