2019 Ford Mustang Bullitt nastavlja tradiciju slavnog pretka

Više slika

Više slika

Glasine o lansiranju nove generacije Ford Mustang Bullitt modela baziranom na S-550 liniji, potvrđene su u nedelju na sajmu automobila u Detroitu...

Kompanija Ford opremila je ovo posebno izdanje Mustang linije manualnim menjačima, koji poseduju šaltheblove sa belim ručkama, baš kao i automobil koji se pojavio u legendarnom filmu pre pedest godina.

Novi Bullitt automobil takođe poseduje sve Mustang GT Premium i Performance pakete, dok njegova redizajnirana petolitarska verzija V8 motora stvara 475 ks i 570 Nm obrtnog momenta, koji omogućuju maksimalmnu brzinu od 263 km/h.

Standardna oprema uključuje volan presvučen kožom, unikatne zelene akcentne šavove i dvaestoinčni digitalni LCD panel instrument table, identičan onom iz modela 2018 Mustang, međutim, novi Bullitt dolazi sa unikatnom pozdravnom porukom, koja na sebi ima automobil umesto poni logoa.

Za zvuk ovoga automobila zadužen je standardni izduvni sistem sa aktivnom kontrolom ventila, ali i nove Black NitroPlate izduvne grane kroz koje se prepoznatljiva grmljavina konačno filtrira. Bullitt takođe poseduje nove indukcione sisteme vazduha i Shelby GT350 usisnike savršeno uklopljene sa aerodinamikom karoserije i modulima za kalibraciju pogonskog sklopa.

Sa izborom boja, kupci dobijaju mogućnost da se opredele između Shadow Black ili klasične Dark Highland Green nijanse, baš kao u legendarnom filmu sa Stivom Mekvinom. Potom, tu su još i suptilni hromirani akcenti oko maske i prednjih stakala, devetnaestoinčni točkovi, Brembo kočnice crvene boje i besprekorna prednja maska. Kada sve njegove karakteristike uzmemo u obzir, možemo samo potvrditi da je model za 2019. godinu, došao kao izvanredan način za odavanje počasti originalnoj mašini.

Ukratko, Bullitt Mustang sa 475 ks brži je za 13 km/h od Mustang GT varijanta koja poseduje 460 ks, poseduje izvanredan izgled, kako spolja, tako i iznutra, dok mu je zvuk daleko uzbudljiviji takođe.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group