Ford Mondeo Vignale Galerija

Više slika

Više slika

Fordov prvi model iz višeg ranga, Mondeo Vignale je upoznao medije tokom događaja za novinare u Rimu...

 

Dok ne krenu ocene ovog modela, pogledajte fotografije novog modela iz prestonice Italije. 

Dostupan je za poručivanje ovog meseca u verziji sa četvoro vrata i karavan, a Mondeo Vignale nudi premijum specifikacije koje obuhvataju detekciju pešaka, inteligentni pogon na sva 4 točka, 2.0 bi turbo TDCi i hibridni pogon. 

U poređenju sa originalnim Ford Mondeom, Vignale model dolazi sa ekskluzivnim detaljima kao što je prerađena prednja rešetka sa unikatnim heksagonalnim dizajnom i tamnim metalik finišom, hromirani detalji kao što je dupli izduv sa poliranim aluminijumom, kao i hrom detaljima na vratima.

Lista se nastaljam sa finišom visokog sjaja oko šoferke, bazi retrovizora, kao i oko zadnjeg prozora, a tu su i posebne 18oinčne i 19oinčne Vignale felne sa ekskluzivnom Vignale Nocciola bojom. 

Mondeo Vignale će biti ponuđen sa najjačim motorima iz Mondeo familije, kao što je 2.0 biturbo dizel, 2.0 EcoBoost benzinacd, a tu je i benzinsko električni hibrid. 

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group