Ford F-Series Super Duty

Cena goriva raste iz meseca u mesec, ali Ford još uvek postiže uspeh sa svojom F-serijiom. Iz tog razloga Ford je predstavio još jedan model iz F serije, a u pitanju je model Super Duty Platinum koji će biti dostupan u tri verzije, F-250, F-350 ili F-450.

Ford još uvek nije objavio cene, ali je kompanija saopštila da će biti postavljen na vrhu lestvice, što znači da će koštati više od modela F-450 koji košta 64.000 dolara.  Super Duty modeli će biti dostupni sa 6.7-litarskim dizel motorom od 400ks i sa 6.2-litarskim V8 benzinskim motorom od 385ks.

Spolja, ovaj model dobija jedinstvenu hromiranu masku hladnjaka sa perforiranom mrežom u centru, monohromatske branike i hromiranu vučnu kuku, plus set 20-inčnih hromiranih aluminijumskih felni . Još hroma može se naći na ručkama vrata, oplatama retrovizora, izduvnim topovima, kao i na "Platinum" bedževima.

Enterijer je veoma raskošan i presvučen je kožom a tu je novi skladišni prostor na vrhu instrument table u kom se nalaze dva USB porta, audio-video džekovi, slot za SD karticu i priključak od 12v za punjenje telefona i drugih uređaja. Ostali dodaci uključuju 10 načina za podešavanje vozačevog sedišta, MyFord multimedijalni sisitem sa displejom visoke rezolucije od 8 inča koji je osetljiv na dodir i koji je sinhronizovan sa kamerom za vožnju unazad. 

Prodaja će početi krajem godine.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group