Ford ergeli priključuje nove Mustange ograničenih izdanja

Pre nekoliko dana, kompanija Ford predstavila je nekoliko svojih novih ograničenih izdanja slavne linije...

Najistaknutiji primerak ove grupe svakako jeste novi 2022 Mustang Shelby GT500 Heritage Edition, koji predstavlja omaž originalnoj mašini Shelby GT500 iz 1967. godine. Promene koje možemo videti na njemu su potpuno ograničene jer je ovaj automobil dostupan na tržištu ekskluzivno sa Brittany Blue eksterijerom u dve različite Wimbledon White konfiguracije trkačkih liverija. Prva od njih donosi trkačke pruge i unikatni GT500 logo, dok je druga opremljena vinilnim trkačkim šarama i bočnim linijama.

Ford od juče preuzima porudžbine za svoje nove 2022 Mustang Shelby GT500 modele, a njihove cene startuju od 63.735,38 evra. Pored GT500 varijanti, Ford je takođe predstavio i 2022 Mustang Coastal Edition seriju, baziranu na Mustang EcoBoost Premium fastbek i kabriolet mašinama, a ovi automobili poseduju blago restilizovan eksterijer, sa crnom prednjom maskom, zadnjim spojlerom i unikatnim bočnim grafikama. Ovi modeli opremljeni su velikim pragovima i devetnaestoinčnim aluminijumskim točkovima crnih akcenata.

Enterijerne promene su minimalne, ali kupci novih izdanja mogu pronaći osvetljene oznake na pragovima, na kojima piše Coastal Limited, a njima je priključena i dodatna, smeštena na kontrolnoj tabli sa suvozačeve strane. Coastal Edition izdanja biće dostupna eksluzivno u Brittany Blue, Cyber Orange i Rapid Red tonovima, dok kompanija Ford trenutno prihvata ponude za svoje nove modele, koji će stići u predstavništva sledećeg proleća.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group