Ford EcoSport SUV

Više slika

Više slika

Samo nekoliko sati pre nego što je pojavio online, 2018 Ford EcoSport je zvanično predstavljen, pre sajma u Los Anđelesu...

 

Ford kaže da je u pitanju kompletno novi model, ali je u stvari u suštini osvežena verzija EcoSport modela koji je dostupan na drugim tržištima. Za američko tržište gde ga sada lansiraju, kompanija kaže da je u pitanju "odličan saputnik za sve koji veruju u male stvari i veliki život". 

Kupci ovog modela mogu da se odluče za 1.0 motor sa tri cilindra, turbo, ili za veći 2.0 cetvorocilindrični. Ford nije otkrio tehničke specifikacije ovih motora još uvek, ali su potvrdili da će 2.0 jedinica biti povezana na pogon na sva četiri točka kao standard. Oba motora će biti povezana na šestostepeni automatski prenos. 

Uprkos veličini, Ford je spakovao svu novu tehnologiju u kabinu, pa je tu B&O Play audio sistem kao standard za Titanuim opremu, sa 10 zvučniak i 675w snage. 

Kupci će moći da biraju između četiri paketa opreme, S, SE, SES, Titanium. Svi se nude sa istom paletom 10 spoljnih boja, kao i sedam boja svetlosti u kabini. Titanijum je najbolji paket opreme, ali je SES sportski. Obuhvata pogon na sva 4 točka, posebno vešanje i volan, kao i druge detalje u kabini. 

Ford očekuje da se EcoSport pojavi u salonima početkom 2018. godine, a cene još uvek nisu poznate.

O.R:

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group