FJ Company i Toyota Land Cruiser

Više slika

Više slika

I vas je rastužila vest o prestanku proizvodnje Toyota FJ Curisera? Niste jedini, pošto je ovaj automobil bio miljenik mnogih širom sveta i nastao na osnovama legendardnog modela...

 

Imamo dobre vesti za vas, pošto još uvek možete da dođete do svog primerka FJ serije Land Cruiser modela, koji je kompletno restauriran od strane FJ Company.

Kompanija iz Majamija se specijalizovala da sređuje stare Land Cruisere, kao što je ovaj prelepi model iz 1967. godine - FJ45LV u Capri Blue i beloj boji. Otkupili su ga od gospodina iz Montane, koji je više od 10 godina skupljao originalne delove za ovaj veoma redak primerak. 

Nažalost, zbog zdravstevih problema je bio primoran da ga proda, a FJ Company je dobio zadatak da ga sredi. Kompanija je otkrila da je automobil veoma zarđao, ali u originalnom stanju, od motora i prenosa, a tu je bio i detaljan katalog delova koje je prethodni vlasnik ostavio. 

Završen projekat je prodat gospodinu iz Dubaia. Pre nego što je poslat, bi oje prikazana na Carmel-by-the-Sea Concours događaju, kao i na SEMA sajmu. 

Ako vam se sviđa ovo što vidite, FJ Company nudi veliki izbor restauracija za klasične Land Cruiser modele, od Classica koji košta 55 000 dolara, pa sve do projekata kao što je ovaj. 

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group