Fiat Tipo S-Design stiže na tržište

Više slika

Više slika

Nakon lansiranja 500X verzije, porodica S-Design od sada je veća i uključuje novi Tipo opseg.

Knjiga porudžbina otvorena je za Fiat Tipo S-Design, automobil koji je posvećen svim vozačima koji žele stil i supstancu sa modernom, dinamičnom i prepoznatljivom ličnošću, koja je prezentovana u prethodnim izlaganjima na sajmu automobila u Ženevi.

Dostupan u varijantama sa petoro vrata i kao karavan, novi S-Design okarakterisan je odvažnom ličnošću koja reflektuje izgled privlačan mladim i aktivnim kupcima. Sve ovo dolazi bez potrebe za zaboravljanjem karakteristika koje su model Tipo - prostranost, funkcionalnost i fleksibilnost.

Najnoviji Fiat Tipo S-Design predstavlja novu Metropoli Grey liveriju, ekskluzivnu za ovu verziju, kreiranu kako bi komplementirala dinamici i karkateru Tipo porodice na dalje. Novi modeli su takođe dostupni u Cinema Black, Amore Red, Gelato White i Colosseo Grey nijansama.

Po prvi put u Tipo liniji automobila pojavljuju se Bi-Xenon farovi koji osiguravaju povećavanje performansi za 30% u poređenju sa standardnom verzijom. Piano crni detalji nastavljaju se po ivicama sportskih usisnika vazduha i kapama retrovizora.

Novi dijamantski obrasci dolaze na točkovima od 18 inča i pružaju im još nekoliko dinamičnih karakteristika, dok zatamnjeno zadnje vetrobransko staklo i posebni detalji, nalik bravama u boji karoserije, kompletiraju izgled modela.

Enterijeri novih linija potpuno su restilizovani, sa kožnim i platnenim sedištima, tekstilnim finišima izabranim zbog njihovih jakih, prepoznatljivih identiteta. Dupli šavovi sedišta u koži i airteksu uklapaju se sa onim na šalt heblu i upravljaču, koje krasi tehno-koža sa ukrštenim obrascem.

Na kraju, kontrolna tabla poseduje piano crne akcente i veliki skup instrumenata koji se prostiru čitavom širinom putničke kabine. Ostali unikatni detalji pojavljuju se na centralnoj jedinici i postavljenim delovima panela na vratima.

Kao dodatak celokupnoj družini inovativnih detalja, nova verzija Tipo modela unosi najbolje tehnologije koje se mogu pronaći, a tu su i UconnectTM 7" HD LIVE informativno zabavni sistem sledeće generacije, kao standard u čitavom opsegu S-Design modela, a kao što mu ime govori, poseduje i monitor osetljiv na dodir od 7 inča, sa različitim mogućnostima kao kod modernih tablet uređaja.

Takođe kao standard na Tipo S-Design dolazi i UConnect Link sa Apple CarPlay i Android AutoTM funkcijama koje omogućuju vozačima da koriste različite uređaje na daleko pristupačniji način. Zapravo, Apple CarPlay savršeno integriše iPhone modele sa displejom i nekoliko kontrola koje su optimizovane za uslove saobraćaja i mnogo toga drugog, dok istovremeno ne skreću pažnju sa puta.

Kao dodatak izvanrednom izgledu i obilju opreme, Fiat Tipo S-Design takođe nudi najbolje motore dostupne u segmentu, a među njima se nalaze i skromne benzinske verzije 1.4 T-Jet sa 120 ks, efikasne LPG jedinice 1.4 T-jet sa 120 ks i veoma cenjeni turbo dizel agregati 1.6 Multijet koji takođe isporučuju 120 ks, upareni sa manualnim ili DTC automatskim menjačima sa duplim kvačilom.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group