FIAT Tipo dostigao jubilarni broj od 500.000 primeraka


FIAT Tipo broj 500.000 proizveden je u fabrici u Bursi, u Turskoj.

Konkretno, jubilarni automobil je Tipo Sport sa petoro vrata, opremljen 1,6-litarskim Multijet DCT motorom od 120KS i odlikuje ga upečatljiva Passion nijansa crvene boje, sa kontrastom crnog krova i unutrašnjosti u novoj Total Black boji.

Ovaj značajan momenat potvrđuje usoešnost modela koji predvodi svoj segment u Italiji i nalazi se među 10 najtraženijih modela u četiri evropske zemlje. On je takođe i drugi najrasprostranjeniji model brenda Fiat na svetu, sa preko 70% primeraka prodatih van Italije.

Ukoliko se primerci prvobitnog modela koji je pokrenut 1988. godine saberu sa primercima koji su danas na tržištu, ukupan zbir proizvodnje dostiže broj od 2.100.000 primeraka. Tokom trajanja koje se proteže više od trideset i jednu godinu, ova cifra pruža konkretan dokaz o tome koliko kupci cene prirodnu sposobnost brenda Fiat da uvek pruži najviši nivo komfora i prostora po ceni bez premca u svom segmentu. A, kako nedavna reklama kaže "Nije potrebno mnogo da biste dobili puno".

Novi modeli Tipo linije dolaze u tri karoserijske verzije (sa četvoro i petoro vrata i kao karavan), kao i sa četiri paketa opreme (Street, Mirror i novi S-Design i Sport), sposobni da zadovolje potrebe kupaca različitih životnih doba, ukusa i zahteva u pogledu mobilnosti.

S-Design i Sport namenjeni su mladim i dinamičnim kupcima koji od svog automobila traže čvrst, a sportski karakter, što su odlike koje su dovedene do posebno visokog nivoa u paketu opreme Sport.

Mirror  je osmišljen za kupce kojima je potreban prostor i modularnost i koji želi da sve vreme budu povezani, dok je Street idealan za mlade ljude koji žele da uživaju u atraktivnom stilu, prostranosti i komforu po kojoj je porodica Tipo opravdano čuvena. Drugim rečima, ovaj model predstavlja prepoznatljive odlike brenda Fiat: praktičnost, jednostavnost i karakter. Zbog toga svaki od 500.000 Tipo modela jeste poput odeće krojene po meri, u stanju da zadovolji potrebe i ukus svakog kupca.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group