Fiat predstavlja novi 500L City Cross model

Više slika

Više slika

Fiat je predstavio novi urbani krosover kreiran za velike avanture u gradskoj sredini...

Porudžbine za novi model Fiat 500L City Cross, savršeni automobil za izvršavanje svakodnevnih rutina i stvaranje prelepih urbanih avantura, otvorene su u svim salonima kompanije širom sveta. Novi model proširuju 500L opseg, koji će uskoro biti osvežen, postati dinamičniji čak i od 500 linije, ali i daleko napredniji. Konektivne mogućnosti dolaze zajedno sa dodatnim prostorom u putničkoj kabini i novom ličnošću, koja pomaže da novi model postane lider u Evropi, gde konstantno raste tokom poslednjih pet godina od prvog lansiranja.        

Nekoliko meseci od lansiranja novog 500L modela, koji se već pokazao kao veoma uspešan automobil, linija je komplementirana novim City Cross verzijama, automobilima koji su dizajnirani kako bi ispunili očekivanja mušterija koje traže urbani krosover. Ova krosover crta demonstrirana je sa nekoliko ključnih eksterijernih elemenata, kao što su posebni branici sa dodatnim ojačanjima, oštra maska hladnjaka i povećanje visine od 25mm. Ukupna impresija je kreirana sportskim i atraktivnim novim crnim akcentima, nalik alu felnama od 17 inča, poklopcima retrovizora, kontrastnim krovom, dostupnim na zahtev, bočnim i zadnjim linijama karoserije.

Novi 500L City Cross dostupan je u devet boja, pastelnih i metalnik nijansi. Nova Sicilia Orange boja karoserije, sa sofisticiranim crnim krovom i mnogim drugim elementima istih tonova, kombinovana je sa poboljšanjima koji izgledaju potpuno harrmonično. Enterijeri novih modela veoma su agilni i funkcionalni, sa kontrolnom tablom u crnoj ili beloj boji, crnim ergonomičnim sedištima koji poseduju kontrasne šavove i loko linije 500.

Odvažan izgled automobila podržan je ekstenzivnim sistemima i opremom koja dolazi kao standard - ABS, ESP, šest vazdušnih jastuka, manualnu kontrolu klime, sistem kontrole krstarenja, multifunkcionalni tehnološki kožni upravljač, TFT displej u boji, UconnectTM HD LIVE sistem sa bluetooth konekcijom, ekranom na dodir i glasovnom kontrolom, 60/40 podelu zadnje klupe i LED DRL svetla. Kupci takođe mogu da izaberu opremu za svoj 500L City Cross koja uključuje inovativnu UconnectTM HD Live tehnologiju sa ekranom osetljivim na dodir od 7 inča i Apple Car Play postavkom, koja je kompatibilna sa Android AutoTM aplikacijom.

Opseg motora u novoj liniji 500L City Cross pokriva sve potrebe mušterija i uključuje jedinice 1.4 16V 95, 0.9 TwinAir sa 105 ks i benzinski agregat 1.4 16V TwinJet sa 120 ks, kao dodatak benzinskim i LPG jedinicama 1.4 TJet sa 120 ks. Novi 1.3 16V MultiJet motor sa 95 ks, poseduje Dualogic transmisiju i tu je i linija 1.6 16V MultiJet dizel agregata koji kompletiraju ponudu. Svi motori ispunjavaju Euro 6 standarde i uspešno kombinuju agilne performanse sa gorivnom efikasnošću.

Konačno, tu je i ekskluzivni paket koji je veoma pažljivo sastavljen kako bi dalje prilagođavao opcije svojim kupcima i pruža mogućnost povećane konektivnosti, komfora i bezbednosti.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group