Fiat 500X dobija osveženo izdanje

Više slika

Više slika

Kompanija Fiat savršeno dobro posluje u grupaciji koju je pre nekoliko godina osnovala sa brendom Crysler...

Nakon objavljivanja nekoliko redizajniranih linija, predstavljanja novih modela i serija, italijanski brend nastoji da učvrsti svoju legendarnu seriju 500, koja je sada dobila najnoviju verziju, sa nekoliko paketa i novim mogućnostima.

Fiat je sada predstavio neka od stilskih i tehnoloških poboljšanja na svojim Urban i Cross verzijama Fiat 500 X modela, koji će se pojaviti tokom 2018. godine. Vizuelne revizije su skromne, u najmanju ruku, ali u odbranu kompanije Fiat, možemo reći da ovo nisu redizajnirani modeli, već samo dorađeni, u svrhe produžavanja njihovog životnog veka.

Brend u vlasništvu FCA grupacije dodao je Donatello Bronze i Alpi Matte Green boje u obe verzije novog 500 X modela, koji dolaze upravo iz S-Design serije i mogu biti komplementirane opsegom personalizovanih opcija koje su bile produžene sa lansiranjem specifičnih paketa.

Međutim, najveća promena leži unutar putničke kabine, u kojoj je 2018. Fiat 500X dobio sledeću generaciju Uconnect informativno zabavnog sistema, sa sedmoinčnim displejom osetljivim na dodir. Ovaj sistem je kompatibilan sa Android Auto i Apple CarPlay aplikacijama i dolazi sa Bluetooth, audio strimingom, glasovnim prepoznavanjem i sveprisutnim AUX i USB portovima.

Budući kupci takođe mogu da se opredele za zadnju kameru i integrisani TomTom 3D satelitski navigacioni sistem, koji se nalazi, pored ostalih elemenata, na opcionoj listi, a sve ove komponente takođe poseduju benefinte od Uconnect Live konektivnih servisa.

Italijanski brend se nada da će biti u mogućnosti da otvori svoje knjige porudžbina za novi model 500X u obe varijante tokom tekuće nedelje, sa cenama koje bi tek trebalo da budu objavljene.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group