Fiat 500 Riva - zaplovite drumovima

Više slika

Više slika

Svako ko je ikada voleo, ili bi više od svega voleo, da krstari jahtom po otvorenoj pučini, onda će se definitivno zaljubiti u novu seriju automobila Fiat 500 Riva.

Ovaj model je rezultat saradnje kompanije Fiat i proizvođača luksuznih jahti Riva. Maleni automobil prenosi ekstravaganciju Riva jahti, sa morskih talasa na ulice užurbanih gradova. Fiat 500 Riva kroz upotrebu visokokvalitetnih materijala, poslednjih tehnologija i superiornog dizajna, predstavlja otelotvorenje živopisnog duha modela broda Aquariva Super.

Eksterijer automobila poseduje ekskluzivnu boju pod nazivom Sera Blue, akcentovanu morski plavim trkačkim linijama, uglađenim hromiranim elementima i različitim plavim nijansama, aluminijumskim felnama od 16" i 20 krakova - sa posvećenim plavim finišima, dizajniranima specijalno za ovu ograničenu seriju vozila. Logo kompanije Riva stoji na haubi, rubovima točkova, drvenim umetcima na bočnoj strani i kontrolnoj tabli.

U enterijeru se, sa ručno farbanim mahagonijem na kontrolnoj tabli, koja takođe sadrži i dodatke kreirane od javorovog drveta, nastavlja ova luksuzna tematika jahti. Tapacirunzi na vratima, ali i prostor oko šalthebla, su takođe napravljeni od mahagonija, dok su sedišta presvučena ekskluzivnom kožom u boji slonovače, za čiju je izradu bila zadužena firma Poltrona Frau. Sera Blue se pojavljuje na sitnim detaljima i u unutrašnjosti novog modela, uključujući njegove bočne delove sedišta, šavove i strunjače.

Fiat 500 Riva dolazi sa širokim opsegom motora i svaki od automobila je opremljen manualnim menjačem, koji predstavlja u standardnu ponudu, sa opcijonalnim automatskim izborima prenosa brzine u određenim modelima. Automobil je dostupan u kabriolet i kompaktnim stilovima, dok prva verzija poseduje ekskluzivni mekani krov u plavoj nijansi. U sve modele je moguće ugraditi BeatsAudioTM sistem, kako bi kupcima duža putovanja, uz muziku, učinili još privlačnijim.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group