Fiat 500 i Ratovi zvezda

Više slika

Više slika

Nakon što su prikazali model Fiat 500 koji je bio inspirisan Stormtrooperom u Los Anđelesu, Garage italia Customs je proširio ponudu sa nekoliko verijacija Star Wars modela, kako bi proslavili premijeru u Evropi...

 

Ova sva automobila su napravljena kao omaž legandarnim robotima iz ove franšize. R2-D2 i BB-8. 

Gagare Italia Customs je pokušao da na eksterijeru automobila prikaže "istrošenost" koju su ovi roboti imali od "galaktičkih bitaka", sa inovativnim tehnikama bojenja i 3D finišom. 

Za razliku od R2-D2 500 modela, koji izgleda da može da se vozi, iako su stakla 100% zatamnjena, BB-8 ima kompletno porekivena stakla. Koristi specijalnu foliju koja je providna na jednoj strani, što omogućava da se iz automobila vidi, iako ćete prepasti većinu učesnika u saobraćaju. 

Ostajući odani spoljnom motivu, svaki automobil dolazi sa istim enteijerom. Isti elementi dizajna koji su korišćeni u 500 Stormtrooper modelu, mogu da se vide i ovde, kombinujući kožu, alkantaru i druge detalje. 

O.R:

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group