Ferrari SF90 Spider će biti predstavljen sutra

Ferrari je trebalo da otkrije SF90 Spider 5. novembra, ali je korona virus te planove pomerio...

Međutim, ako su glasine tačne, sutra bismo trebali da vidimo kako će izgledati ovaj novi sportski model.

Prema članu FerrariChat foruma, Ferrari će zvanično spustiti zaštitni pokrivač sa svog drugog električnog kabrioleta, nakon LaFerrari Aperte događaja,  koji je zakazan za 12. novembar, u 14:00.

Očekuje se da će model mati preklopni metalni krov, poput F8 Spider modela. Biće malo teži od varijante sa fiksnim krovom i malo sporiji, što je i očekivano.

Očigledno je da ne znamo zvanično vreme ubrzanja i maksimalnu brzinu, ali ćemo vas podsetiti da standardni SF90 Stradale model ima maksimalnu brzinu od 340 km / h i može ubrzati do 100 km / h za 2,5 sekunde.

Superautomobil pokreće 4.0-litarski V8 motor sa turbopunjačem, koji proizvodi 769 KS. Pomažu mu tri elektromotora, od kojih su dva postavljena napred, a treći je smešten kod osmostepenog automatskog menjača. Ukupna proizvedena snaga je 986 KS dok litijum-jonska baterija od 7,9 kWh stvara električni domet do 25 km.

Foto:Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group