Ferrari Purosangue SUV - prvi renderi


Svidelo vam se to ili ne – nama se na primer, ne sviđa, Ferrari brend planira da lansira SUV, posustajući pod pritiskom tržišta i po svemu sudeći, veoma lukrativnim prihodima koje takvi modeli sa sobom donose…

Brojni ljubitelji automobila bili su blago rečeno šokirani i zgroženi kada je Ferrari brend najavio razvoj novog SUV modela, ali realno gledano, godinama u nazad smo znali da će do ovog trenutka doći. Kako najbogatiji ljudi sveta postaju sve bogatiji iz dana u dan, oni žele više skupocenih modela automobila, a po pravilu, njihovi zahtevi uključuju SUV modele. Štaviše, Ferrari brend jednostavno nije mogao da dopusti kompanijama kao što su Lamborghini, Bentley i Porsche da dominiraju u ovom segmentu tržišta.

Za sada, tačnije u ovoj fazi razvoja, imamo tek nekoliko veoma ograničenih detalja o Ferrari SUV modelu, a jedina stvar koja nam je direktno poznata jeste činjenica da će se on zvati Purosangue. Što se stilizovanja tiče, i taj deo je takođe obavijen velom misterije, mada nam ovi renderinzi na neki način omogućavaju da donekle shvatimo kako će ovaj model izgledati.

Kreirani od strane dizajnera Điorđija Tedoradze, renderi nemaju na sebi nikakve očigledne dizajnerske sličnosti sa postojećim Ferrari modelima, već usvajaju jedan sasvim unikatni izgled umesto toga. Među najintrigantnijim aspektima prednjeg dela nalaze se malecni farovi, dnevna svetla na donjem delu branika, velika rešetka koju krase usisnici vazduha i odvažna i agresivna hauba.

Koliko god da je primamljiv izgled prednjeg dela ovog automobila, stranice su ipak još privlačnije. Na primer, one sadrže naglašene lukove točkova, oštre retrovizore i veliki broj oštrih nabora.

Za sada, niko ko ne radi na Ferrari Purosangue modelu ne zna kako će on izgledati, a verujemo da neće biti ovakav kakvog nam renderinzi prikazuju. Moramo priznati da je ovo dobar pokušaj.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group