Ferrari predstavio F8 Spyder model

Više slika

Više slika

Italijanska auto kompanija je predstavila dugoočekivani F8 Spyder model koji će vas oduševiti...

Ništa nije uzbudljivije od predstavljanja novih Ferrari automobila. Decenijama, Ferrari kompanija važi za broj jedan kompaniju koja proizvodi najluksuznije i najbrže sportske automobile na svetu, a ovog puta, ovaj popularni brend predstavlja fenomenalni F8 Spyder.

Ovaj model poseduje 3.9 litarski V8 motor koji obezbeđuje sličnu snagu i performanse kao i model za tvrdim krovom. 710 konjskih snaga obezbeđuje da ovaj prelepi auto ubrzava od 0 do 100 km/h za 2.9 sekundi, dok mu je maksimalna brzina ograničena na 340 kilometara.

Ipak, zbog drugačije aerodinamike koju ovaj model poseduje, njegova težina je smanjena, kako bi performanse ostale gotovo ne promenjene. Ovaj model težak je samo 1400 kilograma što je izuzetno lagano za ovu klasu vozila.To znači da će vozači imati isti užitak, samo što će sada dobiti i priliku da uživaju u prelepoj vožnji bez krova.

Tvrdi krov spušta se i podiže za 14 sekundi, a može se i otvarati u toku vožnje, samo dok je brzina kretanja automobila manja od 45km/h. To omogućava vozačima da bez stajanja spuštaju i otvaraju krov što je fenomenalna opcija.

Ferrari F8 Spyder će se uskoro naći u prodaji, a sada nam samo ostaje da vidimo koliko će on koštati.

Foto:Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group