Ferrari predstavio 488 GT Modificata model

Više slika

Više slika

Čuvena auto kompanija kaže da je ovo ultimativna igračka za trkačku stazu...

Italijanski proizvođač superautomobila je GT3 trkački automobil potpuno redizajnirala, dajući mašini mogućnosti da „prevaziđe granice“ onoga na šta bi tipični trkački automobili bili ograničeni. Nazvan 488 GT Modificata, ovj auto  za stazu razvijen je kao dizajn koji je „stvoren za bolje performanse“.

Tamo gde su GT3 automobili ograničeni i podvrgnuti brojnim pravilima i propisima - poput snage, težine i efikasnosti, 488 GT Modificata dominira jer je najbolji u svim ovim poljima.

3,9-litarski tvin-turbo V8 dobio je novo unapređenje kako bi proizveo oko 690 KS, što će ne samo da ga učini mnogo bržim, već će vozaču pružiti mnogo visceralnije iskustvo.

Čitavo telo vozila napravljeno je od karbonskih vlakana baš kao i Ferrarijev GT3 automobil, što znači da težina pada, a potisna sila raste. Proizvešće 1.000 kg potisne sile pri brzini većoj od 250 km/h. Delovi poput ABS-a preuzeti su iz njegovog GT3 Evo rođaka, a kao novitete, Modificata dobija Brembo kočnice, keramičke čeljusti, Bosch telemetriju podataka, visoko-rezolucionu kameru za pogled unazad i suvozačevo sedište.

Za nekolicinu srećnika koji će moći da kupe ovo vozilo, automobil će biti u potpunosti prilagodljiv njihovom ukusu.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group