Ferrari otkrio nove detalje u kreiranju SF90 Stradale modela

Pokazali smo vam kako se ovaj auto kreira u fabrici, ali Ferrari nam je sada otkrio još novih detalja koji dovode do rađanja ovog auta...

SF90 Stradale je najbrži produkcioni automobil Ferrari kompanije, što ga čini vrlo bitnim modelom. Samo ta činjenica dovodi to toga da on bude vrlo tražen model, pa čuvena italijanska fabrika konstanto pravi nove modele kako bi zadovoljila željne kupce.

Ovaj automobil pored glavnog V8 motora poseduje i dodatna 3 elektro motora koji mu pružaju dodatnu snagu i koji čine da on bude munjevito brz.

Elektro motori nemaju samo brzinsku ulogu, već čine da novi crveni đavo bude i ekonomičniji, ali i bezbedniji za okolinu. Ovaj auto brzinu od 0 do 100 km/h postiže za 2.5 sekundi, a maksimalna brzina još uvek nije otkrivena.

Ferrari je nedavno predstavio video koji na je pokazao kako se rađa ovaj model,a sada nam je pružio još dodatnih informacija, pa smo mogli da vidimo i ulogu robota u ovom procesu, kao i funkciju kompjuterski generisanih modela i virtuelne realnosti.

Kao što možete videti, superbrzi automobil sa visokom cenom ne kreira se baš tako lako:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group