Ferrari F360 - lepši ne može biti

Tuning kuća Liberty Walk je nedavno otkrila svoj novi projekat modela Ferrari F360 široke karoserije.

Pre nekoliko meseći je ova kompanija putem CGI fotografija objavila rad na svom projektu baziranom na automobilu Ferrari F360 Modena, ali je sada javnost obradovala pravom stvari. Bez problema se može reći da gotov proizvod izgleda još zadivljujuće, ili potpuno zapanjujuće, u zavisnosti od vašeg ukusa.

U poređenju sa njegovim modernim i vrhunskim naslednikom, F360 je potpuno izgubio bitku na frontu performansi. Uprkos tome, zahvaljuljući njegovom Pinifarina skiciranom izgledu, on i dalje za neke ljude ostaje prava poslastica automoto industrije. Sada čak i mnogo više zbog ovih ekscentričnih modifikacija karoserije koje ga sada čine mnogo bližim zemlji.

Automobil dolazi u ponudi sa delovima koji su kreirani od plastikom ojačanom vlaknima, ili polimerom učvršćenim ugljeničnim vlaknima. Ova oprema uključuje prednje, bočne i zadnje difuzore, repno krilo i proširene blatobrane. CFRP verzija takođe poseduje stabilizator od suvog karbona, kao i ostale detalje kreirane od ugljeničnih vlakana, kao što su usisnici vazduha na prednjem braniku.

Komplet ponuda CFRP opreme, sa vazdušnim suspenzionim sistemom i zadnjim krilom uključenim, košta 29.000$, dok manja varijanta paketa iznosi oko 22.080 dolara.

Iz kompanije nije bilo ni jedne reči o tome šta je rađeno ispod haube, što verovatno znači da je 3,6 V8 motor Kavalina Rempantea ostao potpuno nedirnut. Čak i tako, njegovih 395 ks i 373 Nm obrtnogh momenta je sasvim dovoljno da zadovolji sve potrebe prosečnog adrenalinskog tragača.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group