Evo novog Audija

Audi je objavio novi tizer video koncept automobila koji planira da predstavi u Los Anđelesu i mora se priznati da ovaj video budi maštu...


Ovaj i dalje neimenovani koncept automobil, koji bi trebao da predstavlja budući A9 model, je prvi model koji dizajnira Marc Lichte, novi direktor dizajna u Audiju. Naglašeno je da ovaj video najavljuje novi dizajn pravac Audija, tako da je u pitanju veoma bitan model. 

Marc navodi nekoliko automobila za koje kaže da ga inspirišu, kao što je Audi 90 Quattro IMSA GTO, pa prva generacija Audija A8 i Audija TT. Da li će neke od detalja sa ovih automobila upotrebiti na novom konceptu? Verovatno, kako Marc kaže, on želi da prikaže više emocije u dizajnu Audija u budućnosti. 

Na snimku se vidi deo prednjeg dela novog automobila. Agresivan branik, nova prednja rešetka i oštra svetla pokazuju da je ovaj koncept ozbiljan dizajnerski poduhvat. U narednim danima očekujemo još detalja o ovom automobilu koji će biti predstavljen na sajmu u Los Anđelesu od 18og do 20og novembra. 

O.R.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group