Evo kako izgleda Kia Stinger 2021

Više slika

Više slika

Automobil visokih performansi, Stinger, osvežen je i stiže u novoj verziji...

Stinger sada dolazi sa poboljšanom 3.3 T-GDi V6 jedinicom, koja sadrži novi sistem elektronskog promenljivog izduvnog ventila za dublju notu u sportskim režimima, a tišu u režimu Eco ili Comfort modu. Proiizvodi 368 KS, što ga čini pravim trkačkim vozilom.

Dvostruki turbo V6 agregat dolazi uparen sa osmostepenim automatskim menjačem, za koji Kia veruje da odgovara Stingerovoj „gran turismo“ ličnosti. „Stinger ostaje nosilac marke Kia, skoro deceniju nakon što smo prvi put otkrili Kia GT Concept 2011. I dalje je naš automobil koji je najviše fokusiran na vozača i sposoban je da pređe velike udaljenosti u udobnosti i stilu“, rekao je direktor Thomas Schemera.

U enterijer nam stiže novi ekran osetljiv na dodir od 8,0 inča sa uskim dizajnom okvira (umesto starog 7,0 inčnog), ali možete se odlučiti i za opcioni ekran od 10,25 inča sa Apple CarPlay i Android Auto podrškom. U međuvremenu, standardni 3,5-inčni dipslej iza volana sada je zamenjen većim LCD ekranom u boji od 4,2 inča.

Ostale novine uključuju daljinsko pokretanje motora, dok će vam neka tržišta čak omogućiti da daljinski aktivirate funkcije grejanja i ventilacije sedišta vašeg Stingera.

Pored starih funkcija za pomoć vozaču, 2021 Stinger sada dolazi sa monitorom za slepu tačku sa širim uglom gledanja, asistencijom za prestrojavanjem, asistencijom za vožnju autoputem i upozorenjem za putnike.

Što se tiče njegovih vizuelnih prikaza, ažurirani Stinger se može pohvaliti sjajnim farovima i novim zadnjim svetlima (sa LED svetlosnom trakom pune širine), novim točovima od 18 i 19 inča i sa dva nova karoserijska paketa.

Tu su Dark Package ( uključuje sjajni crni okrugli difuzor, crni sajtne, crni amblem Stinger) i Black Package (uključuje 19-inčne mat crne točkove, novi spojler za gepek, zatamnjeni retrovizore i obloge bočnih blatobrana).

Cena i datum izlaska u prodaju još uvek nisu poznati.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group