Evo kako izgleda Fiat Toro

Ovo je za sada najbolja fotografija novog modela iz Fiata, kamioneta sa imenom Toro, koji će biti lansiran početkom naredne godine na tržištu Južne Amerike...

 

 

Rival modelima kao što su Toyota Hilux, Vokswagen Amarok i Ford Ranger, Toro izgleda kao Jeep Cherokee, Citroen C4 Picasso, ili možda Nissan Juke, kompakt pikap sa ovakvim prednjim delom. 

I kao što se dešava sa nabrojanim automobilima, i za Toro će se naći dosta ljudi kojima ovaj dizajn nije dopadljiv, dok će drugi biti oduševljeni, ali sigurno je da neće proći nezapažen, a to je verovatno i cilj Fiata. Istaći se u moru kompakt pikap modela i nije težak posao, sa obzirom da se retko obraća pažnja na izgled ovih modela. 

 

 

Italijani su odlučili da prikažu kako će ovaj model izgledati, ali i dalje nema podataka o drugim aspektima ovog auotmobila, pošto se za sada samo zna da Fiat targetira SUP segment, koji po njima "kombinuje snagu i karakteristike kamioneta", sa "komforom i upravljivošću SUV modela. Skraćenica SUP je za Sport Utility Pickup.

Veruje se da će biti dugačak čak 4,9 metara, a očekuje se da će ulazna verzija ovog modela biti 1.8 motor sa 140ks, ili 2.0 MultiJet turbo dizel, koji je dostupan sa pogonom na 2, ili 4 točka. 

O.R:

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group