Evo kako izgleda enterijer nove Kie Karnival

Kia nastavlja sa dodavanjem informacija i fotografija povezanih sa novim Karnival modelom i otkriva prvu sliku sliku unutrašnjosti ovog minivana.

Objavljivanje ove fotografije dolazi otprilike tri nedelje nakon što je južnokorejski proizvođač automobila prikazao slike spoljašnjosti Karnival modela. Slično kao i spoljašnjim promenama, unutrašnjost novog vozila značajno je poboljšanje u odnosu na odlazeći model.

Pojavljuje se nova nadzorna tabla koja uključuje 12,3-inčni digitalni instrument i 12,3-inčni sistem za zabavu i navigaciju sa ekranom osetljivim na dodir koji uključuje brzinsku povratnu tehnologiju. Kontrole klime su takođe tasteri osetljivi na dodir, uredno uklopljeni u klavir crnu oblogu.

Kia kaže da će Karnival, zavisno od tržišta, biti dostupan u tro- ili četvororednim konfiguracijama za sedenje sa ukupno 7, 9 ili 11 putnika.

Kia Karnival naziva se "velikim komunalnim vozilom", jer mu je međuosovinsko rastojanje 30 mm duže (1,1 inča) od modela koji odlazi iz proizvodnje, dok je samo telo karoserije 10 mm veće (0,4 inča). Detalji motora još uvek sotaju nepoznati. Uz to rečeno, CarScoops portal je načuo da je turbo 2,5-litarski četverocilindrični motor koji isporučuje 277 KS i 421 Nm biti najverovatnije ispod haube. Očekuje se i 1,6-litarski četverocilindrični motor sa turbopunjačem, zajedno sa elektromotorom i litijum-jonskim akumulatorom od 1,5 kWh, snage 227 ks i 350 Nm.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group